Motorola overweegt ook touchscreen-telefoon

Topman Tom Meredith van Motorola gaf op een conferentie van Citigroup aan, dat het bedrijf overweegt om in de toekomst ook touchscreen-telefoons zoals de iPhone in de VS aan te bieden. Maar het kan nog wel even duren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MotorolaHet gaat slecht met Motorola: ze verliezen marktaandeel en hebben moeite om goede toestellen uit te brengen. Terwijl concurrenten als LG, Samsung en Nokia al lang iPhone-killers met touchscreen hebben klaarliggen, denkt Motorola er nog over na. Een top-executive zei afgelopen woensdag dat het bedrijf mogelijk een telefoon met touchscreen, vergelijkbaar met de Apple iPhone, zou kunnen uitbrengen.

Die top-executive is Chief Financial Officer (CFO) Tom Meredith, die een groep investeerders toesprak op een conferentie van Citigroup. Meredith complimenteerde Apple met het design van de iPhone. De gebruikersinterface van het apparaat is buitengewoon. Meredith wees erop dat Motorola al jarenlang touchscreen-telefoons verkoopt in Azië.

Als de vraag naar die functie sterk genoeg blijft, zouden ze mogelijk ook touchscreens in de VS kunnen introduceren. Een tijdschema voor die beslissing wilde de topman niet geven. Motorola staat onder behoorlijke druk om aantrekkelijke telefoons uit te brengen: de RAZR-lijn was succesvol maar is inmiddels gedateerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2013, 17:13
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.