Modahaus Steady Stand: maak mooiere productfoto’s met je iPhone

De Steady Stand van Modahaus is een hulpmiddel om productfoto's met je iPhone te maken. De mobiele fotostudio is plat opvouwbaar en voorkomt fel zonlicht of lelijke schaduwen.

modahaus-steady-standVlak na Sinterklaas was er een piek in Marktplaats-verkopen. Blijkbaar wilden veel mensen van hun ongewenste cadeautjes af. Hetzelfde valt te verwachten als straks de kerstdagen voorbij zijn. Verkopen op Marktplaats gaat een stuk sneller als je mooie productfoto’s maakt. Voor de iPhone is daarom nu een hulpmiddel ontwikkeld, die je het fotograferen van kleine objecten makkelijker maakt. De Steady Stand van Modahaus is bedoeld om top-down foto’s te maken, zonder dat je vervelende reflecties of schaduwen ziet.


Heb je wel eens geprobeerd om een foto van bovenaf te maken met je iPhone, dan zul je vaak merken dat het een schaduw veroorzaakt. En bovendien is het lastig om je handen goed stil te houden. Modahaus lost dit op met een soort ‘bruggetje’ die je over het te fotograferen voorwerp zet. De Steady Stand is gemaakt van lichtdoorlatend plastic met een opening om je iPhone of andere smartphone op te plaatsen. Het object wordt goed belicht, al levert Modahaus er geen studiolampen bij. Wel is er een macro-hulpmiddel meegeleverd, zodat je het te fotograferen voorwerp op een verhoging kunt zetten. Er zijn vijf ‘dakjes’ meegeleverd om je smartphone of digitale camera op te leggen. Mocht je last hebben van teveel zonlicht uit een bepaalde richting, dan kun je de Steady Stand iets draaien, zodat het licht niet meer rechtstreeks op het object valt.

Modahaus maakt al langere tijd foto-accessoires zoals fototentjes voor op je bureau. De Steady Stand word je toegestuurd als je €29.780928 (!) overmaakt naar het Britse bedrijf. Internationale verzending is gratis.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 december 2011 om 19:11
Categorie
Accessoires

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.