Mobiele conferentie mdevcon 2013 op 14 en 15 maart in Amsterdam

De mobiele ontwikkelaarsconferentie mdevcon zal op 14 en 15 maart 2013 plaatsvinden in Amsterdam. Twee dagen lang kun je technische kennis over ontwikkelen van mobiele apps opdoen. De Call for Papers loopt nog tot 10 januari.

mdevcon logoDe mobiele ontwikkelaarsconferentie mdevcon 2013 zal dit jaar op 14 en 15 maart plaatsvinden in Amsterdam. De organisatie is momenteel bezig met een Call for Papers, waar je tot 10 januari op kunt reageren. Heb je iets interessants te vertellen of wil je je kennis over het ontwikkelen van mobiele apps delen met anderen, dan is het een mooie gelegenheid om dat op mdevcon 2013 te doen. Het gaat om breakout-sessies van 45 minuten, keynotes en workshops die een hele of halve dag in beslag mogen nemen. De nadruk ligt daarbij op techniek: heb je iets te melden over integratie van hardwareplatformen, mobiele ontwikkelframeworks of API-ontwikkeling, dan ben je bij mdevcon aan het juiste adres. Geen gladde verkooppraatjes dus, maar informatie waar je echt iets aan hebt.

Net als vorig jaar vindt het evenement plaats in het Tuschinski Theater in Amsterdam. mdevcon is gericht op mobiele ontwikkelaars van elk niveau, ongeacht of ze voor iOS, Android of een ander mobiel platform ontwikkelen. In twee dagen zul je stevig worden bijgepraat. Kaartjes zijn nog niet te koop en het programma is ook nog niet samengesteld, maar zodra we meer weten zullen we dat melden.

Meer info: mdevcon.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 januari 2013, 18:00
Categorieën Apps, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.