Mikey-microfoon levert professionele opnames via de iPhone (CES)

Blue Microphones heeft een microfoon voor de iPhone en iPod touch uitgebracht met de naam Mikey. Voor deze $100 kostende microfoon is ook de Blue Fire iPhone-applicatie beschikbaar.

mikeyBlue Microphones heeft op de CES een microfoon voor de iPhone en iPod touch aangekondigd. De naam van dit nieuwe product is de Mikey Portable Recorder en het is bedoeld om aan de onderkant van het toestel te pluggen. De Mikey levert professionele opnamekwaliteit en heeft een 3,5 mm line-in voor het opnemen van geluid van andere bronnen. Ook is er een USB-toegang om tegelijk te kunnen opladen en synchroniseren. De Mikey komt dit voorjaar op de markt, gaat $100 kosten en is onder andere via de Apple Store en Amazon.com verkrijgbaar. De microfoon kan in een straal van 230 graden rondom opnames maken. Wie het zelf wil bekijken moet op de CES in stand 21836 in de South Hall 1 langsgaan.

blue fireNaast dit accessoire kondigde Blue ook Blue FiRe aan, een applicatie die ze in samenwerking met Audiofile Engineering hebben laten ontwikkelen. De applicatie is bedoeld om in combinatie met deze nieuwe Mikey-microfoon te gebruiken. De applicatie is nu al in de App Store te krijgen en is gratis.

Gezien op: CES
Meer info: Blue Microphones
Downloaden: Blue FiRe (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2010, 15:02
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.