Media-Phone brengt SmartScreen naar de iPad (jailbreak)

De ontwikkelaars van SmartScreen hebben hun software om widgets op je lockscreen te tonen, beschikbaar gemaakt voor de iPad. Naast de betaalde versie van SmartScreen is er ook een gratis Lite versie.

SmartScreen Lite voor de iPadDe ontwikkelaars van SmartScreen hebben hun populaire software, waarmee je widgets op je lockscreen kunt tonen, nu ook beschikbaar gemaakt voor de iPad. Van de software bestaat naast een betaalde ook een gratis Lite versie waarmee je drie widgets tegelijk kunt tonen.


De widgets zijn in functionaliteit vergelijkbaar met Apple’s Dashboard. Je kunt de widgets verschuiven op het lockscreen zoals je gewend bent om icoontjes op Springboard te verschuiven. In de volledige versie kun je meerdere pagina’s met widgets gebruiken, in tegenstelling tot de drie widgets van de Lite versie. De volledige versie van SmartScreen for iPad biedt je naast een aantal schakelaars voor bijvoorbeeld Wi-Fi, 3G en Bluetooth ook iPod controls als je twee keer snel op de home knop drukt op het lockscreen.

De volgende widgets zijn momenteel beschikbaar voor SmartScreen for iPad: Birthdays, Calculator, Calendar, Clock, Contacts, DevTeam, Mail, Notes, Quick Launch, RSS Reader, Search Bar, Translate en Weather. Je kunt zelf kiezen welke drie widgets je in de Lite versie tegelijk wilt gebruiken. Om iPadPlanet te volgen via de RSS widget kun je de feed http://feeds.feedburner.com/iPadPlanet toevoegen via de instellingen van SmartScreen. Volg je liever iPhoneclub? Voeg dan http://feeds.feedburner.com/iPhoneclub toe.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

SmartScreen for iPad is te downloaden via de repository http://apt.media-phone.ch/ Deze kun je in Cydia toevoegen via Manage gevolgd door Sources. De volledige versie is beschikbaar voor $7,00 en de Lite versie is gratis. Let op dat je alleen widgets installeert uit de sectie SmartScreen iPad Widgets.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 mei 2010 om 20:14
Categorie
Jailbreak

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.