Matte iPhone-behuizing toch gemaakt door Apple

De eerder gelekte foto's van een matte iPhone-case blijken toch authentiek. Apple heeft eerder een matte behuizing gemaakt met exact hetzelfde modelnummer als de iPhone 3G S.

matte iphone caseApple heeft de iPhone 3G S afgelopen maandag aangekondigd. Qua uiterlijk is de nieuwe iPhone gelijk aan de iPhone 3G: het toestel heeft dezelfde glimmende achterkant van plastic high-tech materiaal. Veel mensen kregen daardoor het idee gekregen dat de foto’s van de matte iPhone-behuizing die eerder zijn uitgelekt, nep waren. Toch blijkt dat niet het geval: de foto’s blijken echte behuizingen van de iPhone 3G S te zijn. Op de foto’s was een modelnummer te zien (A1303 met FCC ID BCGA1303A). Uit documenten die gisteren door de telecominstantie FCC werden vrijgegeven, blijkt dat deze nummers inderdaad overeenkomen met de iPhone 3G S.


Het lijkt er dus op, dat Apple aanvankelijk van plan was om een iPhone met matte behuizing uit te brengen. Mogelijk heeft Apple het toestel ook in matte behuizing aangeboden bij de FCC. De kans dat iemand toevallig beide nummers juist heeft geraden, lijkt wat al te toevallig. De oorspronkelijk gelekte behuizing was wel degelijk geproduceerd door Apple. Eén van de mogelijkheden is dat Apple zelf de foto heeft gelekt, om de geruchtenmachine op het verkeerde been te zetten.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
10 juni 2009 om 17:36
Categorie
iDevices
38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.