Man dwingt vriendin om iPhone op te eten

Een 37-jarige jurist dwong zijn vriendin om een iPhone op te eten. De twee hadden een paar dagen eerder ook al ruzie gehad, waar huiselijk geweld aan te pas kwam.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

david-letterman-iphone-bijtenDavid Letterman zette al eens zijn tanden in een iPhone, maar deed dat voor de grap. Het kan echter ook ernstiger vormen aannemen, zoals het geval van de 37-jarige patentjurist Brian Anscomb. Hij duwde een iPhone in de keel van zijn 23-jarige vriendin. Het was de bedoeling dat ze de iPhone zou doorslikken. De twee hadden een ruzie in hun huis aan de sjieke Upper East Side in Manhattan. Anscomb verwondde zijn vriendin behoorlijk: ze liep kneuzingen op en een snee in haar mond. Het was overigens niet de eerste keer dat de jurist in de fout ging.


Op 10 juli sloeg hij de telefoon van zijn vriendin in tweeën toen ze tijdens een ruzie de politie probeerde te bellen. Het zal daarbij eerder om een (tweedelige) clamshell-telefoon zijn gegaan dan een iPhone, die je niet zo gemakkelijk doormidden breekt. Anscomb sloeg zijn vriendin vervolgens in het oog, zo blijkt uit documenten van de rechtbank. De jurist is nu gearresteerd en is van plan om alle beschuldigingen te ontkennen. Het verhaal verscheen in de lokale krant New York Post.

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juli 2011 om 5:20
Onderwerp
Categorie
Achtergrond

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.