iPhone: The Missing Manual nu ook als iPhone-applicatie

Uitgeverij O’Reilly bracht eerder al een papieren uitgave van iPhone: The Missing Manual op de markt. Het boek, geschreven door New York Times-coryfee David Pogue, is nu ook in een iPhone-versie te koop. Voor €3,99 koop je het boek voor de speciale introductieprijs (normaal €7,99), waarbij je door het complete 376 pagina’s tellende boek kunt […]

missing_manualUitgeverij O’Reilly bracht eerder al een papieren uitgave van iPhone: The Missing Manual op de markt. Het boek, geschreven door New York Times-coryfee David Pogue, is nu ook in een iPhone-versie te koop. Voor €3,99 koop je het boek voor de speciale introductieprijs (normaal €7,99), waarbij je door het complete 376 pagina’s tellende boek kunt bladeren. Pogue was één van de eerste auteurs die een boek over de iPhone uitbracht – geholpen door het feit dat hij eerder dan anderen over een iPhone kon beschikken.

Gelukkig is het boek sindsdien wel bijgewerkt. De iPhone-versie heeft betrekking op de laatste uitgave, die in augustus verscheen en waarin de inhoud is aangepast voor de iPhone 3G. We hebben ons reviewexemplaar van iPhone: The Missing Manual tijdens de iPhoneclub Party verloot; mocht je het boek toch nog willen hebben dan kun je het nu goedkoop in handen krijgen.

Meer info: The Missing Manual
Installeren: iPhone: The Missing Manual (€3,99)

autobright   iPhone The Missing Manual   iPhone The Missing Manual for iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2008, 10:43
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.