iPhone iBend: superlichte iPhone-houder krijgt artistiek design

De opvouwbare iPhone-houder iBend heeft uitbreiding gekregen met een serie artistieke designs. Voor $8 kom je in bezit van twee bureauhouders die minder dan één gram wegen.

ibendZe wegen minder dan één gram en zijn makkelijk op zak te steken: de iPhone iBends, een serie opvouwbare iPhone-houders. De iBend iPhone-houder past in je portemonnee of handtas en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de nieuwe iBend Artist Series kost $7,99 voor twee stuks.

Ben je liever goedkoper uit, dan kun je ook nog de normale iBend-houder kopen voor $4,99 per twee stuks. De iBend is in feite niet meer dan een slim uitgesneden stukje plastic, dat je op een bepaalde manier in elkaar vouwt zodat een houder ontstaat. De bedoeling is dat je zo’n iBend tevoorschijn kunt pakken als je een filmpje wilt kijken of de iPhone op het (hotel)nachtkastje wilt neerzetten. De Artist Series is nieuw en bevat ontwerpen van Michael Bartalos, Joshua Davis en MEOMI – drie kunstenaars uit New York, Californië en Canada.

De basisuitvoering wordt geleverd in zwart en wit, met logo-opdruk van de fabrikant. De verzendkosten naar Nederland en België bedragen $2,50.

Meer info: iBend.com
Via: persbericht via e-mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2009, 11:55
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.