iPhone Explorer nu compatibel met iTunes 9 (jailbreak)

Wie van iPhone Explorer afhankelijk is om zijn iPhone te benaderen moet de meest recente versie installeren. Deze repareert deze vorm van toegang weer.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

itunes 9Sinds iTunes 9 is het niet meer mogelijk om iPhoneBrowser en iPhone Explorer te gebruiken om toegang te krijgen tot het bestandssysteem van een gejailbreakte iPhone. Apple heeft bepaalde vitale bestanden gewijzigd om rechtstreekse toegang (ssh over usb) te ontmoedigen. Wie van iPhone Explorer afhankelijk is om zijn iPhone te benaderen moet even surfen naar iphone-explorer.com, want de meest recente versie repareert deze vorm van toegang weer.


De ontwikkelaar van iPhone Explorer claimt dat hij zijn applicatie weer aan de gang heeft gekregen door een hack van iTunes 9. Deze hack is afkomstig van Yuri, de ontwikkelaar van Good Reader. De hack zit verwerkt in de meest recente versie van iPhone Explorer en repareert zoals gezegd het ssh-over-usb-probleem. iPhoneBrowser en iFunBox zijn nog niet aangepast, dus iPhone Explorer is op dit moment de enige manier om via ssh toegang tot de iPhone te krijgen. Sommige gebruikers melden dat ook DiskAid de iPhone weet te benaderen, maar deze tool maakt gebruik van een andere methode om het bestandssysteem te benaderen en is naar verluidt stukken trager.

iPhone Explorer 0.961

Downloaden: iPhone Explorer 0.961 (PC met iTunes 9)
Downloaden: iPhone Explorer 0.95 (PC met iTunes 8.x)
Downloaden: iPhone Explorer 1.16 (Mac)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 1:15
Categorie
Jailbreak
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.