iPhone Developer Conference in München, Worldwide Newton Conference in Vancouver

In december is de eerste Duitse iPhone Dev Con, terwijl een paar maanden later de wereldwijde Newton Conferentie plaatsvindt in Vancouver. Dichterbij huis: de iPhone Tech Talk World Tour in Delft.

iphone devconOp 9 en 10 december zal er in München voor het eerst een Duitse conferentie voor iPhone-ontwikkelaars plaatsvinden. In twee dagen kunnen ontwikkelaars, marketeers en handelaren met elkaar in contact komen. De eerste dag is een Business Day, die vooral bedoeld is voor commerciële betrokkenen. Op dag 2 komen de ontwikkelaars zelf aan bod op de Developer Day. Tijdens de gehele conferentie zullen sprekers aan het woord komen die naam hebben gemaakt met applicaties of boeken/artikelen over een bepaald onderwerp hebben geschreven.

De prijs is nogal aan de hoge kant: naast de (vaak prijzige) hotelkamer in München zul je ook nog €539 aan entreekosten moeten betalen. Je bent te laat voor Oktoberfest, maar kunt nog wel een kerstmarkt meepakken… Meer info op de website iPhonedevcon.de.

apple newtonLiever naar Canada? Daar is van 31 juli tot en met 2 augustus 2009 de Worldwide Newton Conference 2009. De Newton Messagepad is de enige echte voorloper van de iPhone: het was een van de eerste pda’s en werd door Apple vanaf 1993 op de markt gebracht. Helaas met weinig succes, want toen Steve Jobs terugkwam bij Apple was het ook meteen afgelopen met de Newton: de complete productlijn werd van de markt gehaald (Via: MacFreak).
Dichterbij huis kan ook: op 3 november vindt Apple’s eigen iPhone Tech Talk World Tour plaats in Amsterdam Delft (hmm, noem het dan Rotterdam…). Dat evenement is helaas al helemaal volgeboekt. Heeft iemand al een bevestiging ontvangen met meer informatie behalve de eerste e-mail na aanmelding (“This is not a confirmation“)?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2008, 13:00
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.