iPhone-apps voor elke doelgroep: Disney, Hooters, FollowUp

Drie nieuwe iPhone-applicaties voor heel verschillende gebruikers: FollowUp voor het terugkoppelen van telefoongesprekken, Hooters Calendar als schuifspelletje en een gids met geheimen van Disney.

Disney World SecretsTimeStream Software heeft een applicatie uitgebracht waarmee je de geheimen in de verschillende Disney-parken kunt ontdekken. De Walt Disney World Secrets Notecast is een digitale gids waarin je 150 geheimen van de vier themaparken kunt nalezen. Magic Kingdom, Animal Kingdom, Hollywood Studio’s en Epcot staan erin. Je leest bijvoorbeeld dat er een geheime boodschap bij de Tower of Terror is verstopt en ontdekt waar je Hidden Mickeys kunt vinden.

Al die geheimen kun je natuurlijk ook nalezen op de verschillende websites die aan Disney-geheimen zijn gewijd, maar met de applicatie kun je ze makkelijker offline op zak steken.

Meer info: TimeStream Software
Installeren: Walt Disney World Secrets Notescast (€2,39)

Hooters CalendarVoor een heel andere doelgroep is de applicatie Hooters Calendar: een game gemaakt voor de restaurantketen met de opvallend geklede bediening. Voor €1,59 krijg je een tamelijk saai schuifspelletje met afbeeldingen van babes die op de Hooters-kalender hebben gestaan. Er zijn 60 levels en 3 moeilijkheidsgraden.

Installeren: Hooters Calendar (€1,59)

followupLiever iets onschuldigs, maar is Disney te kinderachtig? Kijk dan eens naar FollowUp, een applicatie waarmee je gevoerde telefoongesprekken kunt opvolgen. FollowUp registreert de gesprekken met contactpersonen. Na afloop kun je een followup-datum invoeren, zodat je een soort takenlijstje krijgt van mensen waar je weer eens contact mee moet opnemen. Niet alleen voor vergeetachtige mensen maar ook voor salesmedewerkers die regelmatig contact met hun klanten willen hebben. Voor een iPhone-applicatie is FollowUp best prijzig: €5,49.

Installeren: FollowUp (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2009, 14:47
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.