iPhone 3GS wint verkiezing Girls Gadget 2009

De vrouwen van Nederland hebben hun favoriete gadget van 2009 gekozen. In 2009 is de iPhone 3GS als favoriete vrouwengadget gekozen. De verkiezing is georganiseerd door Navigon.

Girls Gadget 2009, de iPhone 3GSVanaf 4 december hebben vrouwen de kans gehad om op hun favoriete gadget van 2009 te stemmen. De verkiezing is georganiseerd door Navigon. De favoriete gadget van 2009 van vrouwen van Nederland is op basis van bijna 10.000 stemmen vastgesteld waarbij de iPhone 3GS duidelijk als favoriet van de Nederlandse vrouwen naar voren kwam. Waarom? De iPhone blinkt volgens de vrouwen uit in eenvoudige bediening en gebruiksgemak.

De vrouwen hebben naast hun stem ook twee vragen beantwoord. Daaruit blijkt dat 72% van de vrouwen zich ergert aan gadgets die roze zijn of juist overdreven eenvoudig zijn gemaakt. Vrouwen willen praktische apparaten waarmee ze niet als kleuter worden behandeld.

De top 5 van beste gadgets volgens de vrouwen van Nederland ziet er als volgt uit:

  1. iPhone 3GS
  2. Sony Vaio P-Series Notebook
  3. iRiver Story EB02 eReader
  4. Nintendo Wii Balance Board
  5. NAVIGON 2410

Een leuk lijstje. Navigon staat als organisator op nummer 5. Wel is het apart dat sommige gadgets überhaupt niet zijn opgenomen. Een iRiver ebookreader als derde? Hoeveel vrouwen in Nederland hebben dat apparaat nou eigenlijk. Ik reis erg veel maar heb nog nooit een vrouw met een eReader in de hand gezien, terwijl het volgens mij toch echt een reisgadget is. De overige gadgets in de top 5 zijn mijns inziens wel gadgets die menig vrouw in haar bezit zou kunnen hebben.

Wat vinden de vrouwen van iPhoneclub? Zijn dit gadgets die jullie veel gebruiken en het beste van 2009 vinden?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2010, 19:13
Categorie Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.