iPhone 3GS wint derde prijs in Topper Awards 2010 van Consumentenbond

De iPhone 3GS heeft de derde prijs gewonnen in de verkiezing van Topper Awards 2010 van de Consumentenbond. Het Bel-me-niet Register won de hoofdprijs, gevolgd door Windows 7.

apple iphone doosHet gebeurt zelden dat de iPhone niet de eerste prijs wint in een wedstrijd of verkiezing. Maar bij het uitdelen van de ‘Topper Awards 2010’ van de Consumentenbond moest de iPhone 3GS toch genoegen nemen met een derde plaats. De Topper en Flater Awards zijn de prijzen voor de beste en slechtste diensten die in Nederland zijn gelanceerd. Deze keer waren het niet de redacteuren, die bepaalden wat de beste producten zijn, maar de consumenten zelf.

Overtuigende winnaar werd het Bel-me-niet Register (65% van de stemmen). Windows 7 kwam op de tweede plaats met 9% van de stemmen en de iPhone 3GS op de derde plaats, met maar 8% van de stemmen. Ontnuchterend? Niet echt, want de Consumentenbond zal geen bolwerk van gadgetfreaks zijn (gezien de gemiddelde leeftijd van de leden) en het Bel-me-niet Register is eigenlijk ook wel een terechte winnaar.

Verderop in het lijstje staan Google Chrome (6%), AH Bewuste Keuze (5%), InShared Verzekeringen (3%), Philips Cinema TV (3), Maxi-Cosi FamilyFix (1%) en de Tefal MultiSnack ‘n Clean (1%). De Flip-camera kreeg zo weinig stemmen, dat ‘ie afgerond op 0% uit kwam. Bij de Flater Awards 2010 won de OV-chipkaart de eerste prijs (27%), gevolgd door ProRail (20%) en ING Toprekening (19%). Er stonden geen apparaten in het lijstje met flaters.

Meer info: Consumentenbond
Tipgever: @on_i (via Twitter)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 10:11
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.