iPhone 3G: ToughSkin- en SeeThru-cases van Speck

Speck heeft nu al cases voor de iPhone 3G aangekondigd: de SeeThru van hard plastic en de extreem stootvaste maar daardoor monsterlijke grote ToughSkin.

Speck ToughSkinSpeck Products heeft de nieuwe ToughSkin- en SeeThru-cases voor de iPhone 3G aangekondigd. Het gaat bij de ToughSkin om een rubberachtige case met een ruwe textuur, die je iPhone beschermt tegen vallen en stoten. De onderkant van de case kan opengeklapt worden om toegang te krijgen tot de Universal Dock. Er zit ook een afneembare riemclip aan deze case. De Speck TouchSkin voor de iPhone 3G is verkrijgbaar vanaf juli en kost $35.

Speck SeeThruDe SeeThru voor iPhone 3G is een harde case met rubberstrips aan de zijkant, die extra grip geven. Hier kun je de onderkant opzij schuiven om de case in de dock te kunnen plaatsen. Verkrijgbaar in roze, bruin, wit en zwart vanaf juli, voor $30. Het productschema van deze case maakt duidelijk dat accessoirefabrikanten blijkbaar toch vroegtijdig over specificaties van nieuwe toestellen beschikten (zoals door sommige mensen werd betwijfeld), want de tekening en het persbericht stonden gisteren al online.

Meer info: Speck

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2008, 19:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.