iPhone 3G T-Mobile lancering 11 juli: Het is maar een telefoon …

Vannacht vond in Brussel en Rotterdam de nachtverkoop plaats van de iPhone 3G. Wij waren erbij, maakten een filmpje en spraken met de man die al sinds 10 uur 's ochtends in de rij stond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Rotterdam Midnight Sale iPhoneHonderden mensen kwamen gisteravond af op de speciale nachtopeningen voor de iPhone 3G in Rotterdam en Brussel. Op onze website kon je de livestream van het evenement in Rotterdam volgen; terwijl bij de Gazet van Antwerpen de livestream vanuit Brussel te volgen was. Voor wie er niet bij kon zijn hebben wij een filmpje gemaakt van de hoogtepunten.


Bij GvA wordt op dit moment het filmpje van de lancering herhaald. De verkoop in Rotterdam kwam maar moeizaam op gang: na een uur waren nog niet eens de eerste 100 klanten geholpen, maar daarna ging het aanmerkelijk sneller. Uiteindelijk zijn er waarschijnlijk een hoop mensen die hun bed pas rond een uur of 4 ‘s ochtends konden opzoeken.

Natuurlijk was One More Thing erbij met speciale iPhone 3G t-shirts, Pocketinfo maakte een filmpje (nog niet online), verschillende tv-ploegen maakten beelden die je vandaag ongetwijfeld op het journaal en in de actualiteitenprogramma’s zult zien en Bright pakte het nog iets grootser aan met een team van drie presentatoren.

Van fotograaf en interaction designer Henri Smeets kregen we superfraaie panoramafoto’s opgestuurd (zijn specialiteit) die je op de volgende pagina kunt bekijken: Lookaround.be.

Een zeer uitgebreid Picassa-webalbum van fotograaf Rik van der Kroon (Astute.nl) die spontaan aanbood zijn set foto’s op onze Macbook te zetten omdat we zelf zo ontzettend dom waren om geheugenkaartjes mee te nemen 🙁 Rik, nogmaals bedankt en sorry dat we door de tijdsdruk je foto’s niet hebben gebruikt!

Heb je zelf leuke filmpjes/foto’s of aanvullende links, zet ze in de reacties zodat iedereen er wat aan heeft.

Hieronder ons filmpje met alle hoogtepunten uit Rotterdam. Wij hadden (net als velen) ook een interview met Edwin, de man die al vanaf 10 uur ‘s ochtends in de rij stond te wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 1:45
Categorieën
Providers, Round-up
100 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.