iPad Flexible Arm: beide handen vrij met deze iPad-houder

De iPad Flexible Arm is een houder voor de iPad, voor mensen die hun iPad niet zelf willen vasthouden. Handig voor bedlegerige mensen of anderen, die beide handen vrij willen hebben.

ipad flexible armDe iPad Flexible Arm zal veel mensen bekend voorkomen. Dit is dezelfde constructie die je ook wel bij schemerlampjes ziet. Alleen is er in dit geval een houder voor de iPad aan vastgemaakt. De iPad Flexible Arm is handig voor mensen die graag in bed liggen en met hun iPad willen spelen. Zelf vasthouden is niet nodig – en dat is niet altijd een kwestie van luiheid, maar het kan dat je door ziekte of een handicap de iPad niet zelf kunt vasthouden.


De oplossing is geschikt voor de iPad 1 en 2, maar als je een tablet van een ander merk hebt moet het ook lukken om deze vast te klemmen. De tablet mag echter niet dikker zijn dan 18 millimeter.

Je kunt de iPad in staande (portret) of liggende (landschap) weergave bekijken. Thanko verkoopt de flexibele arm in de online store voor omgerekend 61 dollar. De flexibele arm is trouwens niet alleen handig voor mensen die in bed liggen, maar ook voor mensen die het scherm van hun iPad willen aflezen op kantoor of in de keuken en daarbij hun handen vrij willen hebben. Je kunt de houder gemakkelijk aan een boekenkastje of ander meubelstuk vastklemmen, zoals je hieronder kunt zien.

arm flexible

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 mei 2011 om 10:59
Categorie
Accessoires
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.