iKeyboard iPad-toetsenbord gaat in productie

iKeyboard is een toetsenbordsjabloon dat je over de iPad legt, zodat je blind kunt typen met 10 vingers. Het Kickstarter-project van iKeyboard is zo succesvol, dat 'ie in productie genomen zal worden.

ikeyboardiKeyboard is een sjabloon dat je over je iPad legt, zodat je makkelijker blind kunt typen. We schreven eerder al eens over dit accessoire, dat via de Kickstarter-community geproduceerd zou worden. Ontwerper Cliff Thier probeerde geld bijeen te brengen om zijn idee te realiseren. Het project heeft z’n beoogde doel gehaald, met meer dan 500 mensen die in het project geloven. Daardoor is vijfmaal het oorspronkelijk gewenste bedrag van 4.000 dollar bijeengebracht.


iKeyboard zal nu in productie worden genomen. Met iKeyboard kun je als 10 vingerblindtypen op de iPad. Tussen elke toets van het keyboard is ruimte gemaakt, zodat je voelt welke knop je gaat indrukken. Mensen die 30 dollar hadden geïnvesteerd krijgen de eerste generatie iKeyboard toegestuurd. Voor 50 dollar kon je het iKeyboard bestellen en meedenken aan de ontwikkeling van de tweede generatie.

ikeyboard ipadMocht je alsnog gecharmeerd zijn geraakt door het idee, dan is het te laat om nog als ‘investeerder’ mee te doen. Je kunt wel gaan zitten wachten tot het iKeyboard gewoon in de winkel verkrijgbaar is.

Als alternatief kun je natuurlijk ook een Bluetooth-toetsenbordje gebruiken, maar die zul je wel steeds moeten meenemen. Het iKeyboard neemt minder ruimte in beslag en zit al om je iPad heen, zodat je ‘m niet snel vergeet. Bovendien gaat je batterij er niet sneller door leeg.

Bedenker Cliff Thier heeft nu 26.424 dollar beschikbaar om de eerste productieronde te financieren en te investeren in de verdere ontwikkeling.

https://www.youtube.com/watch?v=5SdhPHN3zLk

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 juli 2011 om 9:10
Categorie
Accessoires

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.