iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iculture-welkomstartikel

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 18 juli 2014

In iCulture Vandaag van vrijdag 18 juli 2014: de games Cascade en Dragon Raiders, de game van de week, nieuwe apps van Google en Mobile Vikings. En de launch van iCulture.nl!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iculture-welkomstartikelTerwijl de wereldwijde conflicten zich opstapelen, zou je bijna vergeten dat het vandaag Nelson Mandela-dag is. De dag waarop mensen zich wereldwijd inspannen voor de wereldvrede. Met gepaste bescheidenheid hebben we daarom vandaag onze nieuwe iCulture-website geïntroduceerd. Geen uitzinnige feestvreugde, wel ingetogen trots op wat we samen met Mangrove hebben gerealiseerd. Gelukkig waren er vandaag meer lichtpuntjes om naar uit te kijken, zoals het feit dat het vandaag de eerste tropische dag van 2014 was en een collectie niet al te zwaarmoedige verhalen op iCulture.

iCulture

  • Vanochtend dan toch eindelijk: iCulture.nl is live! Er waren nog wat kleine dingen die nog niet helemaal goed werkten, maar die hebben we inmiddels opgelost. De volgende klus is nu kijken hoe we de vier grote wensen die jullie als bezoekers duidelijk maakten, kunnen uitvoeren.

Nieuws

cabin magsafe

Accessoires

Appnieuws

Appbesprekingen

Rubrieken

  • Gewoon gebleven op de nieuwe site: iCulture Deals. Met vandaag een handige selfie-stok.

Nog meer vandaag

snapwire-iphoneApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De foto-app Snapwire (iPhone, gratis) helpt je om geld te verdienen met digitale fotografie. Opdrachtgevers zetten hun verzoek in de app en fotografen kunnen er vervolgens op bieden. Huisdieren, steden, zoenende mensen… als het verkoopt verdien je tot 70% van de verkoopprijs als fotograaf.
  • Uitgekeken op Candy Crush Saga? Misschien zie je iets in Cascade (iPhone, iPad, gratis) van Big Fish Games. Lekker edelsteentjes wegtikken, maar dan met Jasper de Mol, die je langs 10 werelden en 140 kleurrijke levels meeneemt. Uitleg is niet nodig: je weet dat je steeds drie soortgelijke steentjes moet aantikken. In-app aankopen? Check! Landschapje met verschillende tussenstops? Zit erin!
  • Ben je niet zo van de match-3 games, maar hou je wel van draken, kijk dan eens naar Dragon Raiders (iPhone, iPad, €0,89). Die game is gemaakt door Team Chaos en laat je vliegen door allerlei levels, waarin je obstakels moet ontwijken. Je vliegt als draak rond, vecht met Megawobblins en probeert ondertussen de wereld van Landslandia te redden. Zie de video hieronder.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2014, 21:58
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.