Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 25 juni 2014

Vandaag op iCulture: KPN en T-Mobile verhogen internetsnelheden, iPhone 6 mogelijk op 19 september in de winkel, Slingshot nu wereldwijd beschikbaar, werkt Handoff/Contuinity op jouw apparaat en nog veel meer.

iPhone 6 dicksonTwee keer goed nieuws voor smartphone-gebruikers vandaag: KPN introduceert nieuwe abonnementen met meer data die je sneller laten internetten en ook T-Mobile verhoogt de internetsnelheid voor vrijwel alle abonnementen. We horen opnieuw een datum waarop de iPhone 6 in de winkel zou liggen en die betere foto’s en video’s maak je mogelijk alleen met het 5,5-inch model van de iPhone 6. Nieuwe apps bespraken we ook: Slingshot van Facebook is nu wereldwijd beschikbaar, Dropbox spreekt nu ook Nederlands en Kinderen voor Kinderen introduceert zijn eigen iPhone-app om mee te blèren met de kinderliedjes. In de eerder onbesproken apps vandaag vinden we ook nog drie vernieuwde apps voor de autoliefhebber.

Nieuws

Apps

Onze rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICD Sygic Europe iPad iPhone

  • De prima navigatieapps van Sygic (tijdelijk €19,99 voor heel Europa en Rusland, afgebeeld) hebben een stevige update gekregen. De 3D-weergave in steden is opgefrist en de app kan nu op huisnummers navigeren in onder andere Frankrijk en Ierland. Het kaartmateriaal dat afkomstig is van TomTom is ook vernieuwd en de points of interests zijn uitgebreid.
  • In een andere hoek van autorijden zien we de vernieuwde app van Autoscout24 (gratis). De handelsplaats voor auto’s synchroniseert favorieten tussen iPhone en iPad automatisch, heeft een nieuwe resultatenlijst op de iPad en laat je op het tablet ook het AutoScout24 Magazine lezen. De app is gelukkig ook wat stabieler geworden.
  • Oké, de laatste autoapp dan. Website Autoblog (gratis) heeft haar iPhone-app een stuk sneller en natuurlijker gemaakt. De applicatie is volledig ‘native’ en dus ingericht voor iOS-gebruik. Foto’s en video’s kijken is eenvoudiger gemaakt.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.