iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 22 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 22 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoDe laatste dag van deze werkweek stond in het teken van enkele interessante Apple-nieuwtjes. Zo neemt Apple een VR-expert in dienst, hebben ze een leuke overeenkomst gesloten met Google en brengen ze zelfs nog een beta uit van OS X Snow Leopard. En ben jij al uitgekeken op alle emoji? Dan is er goed nieuws, want er komen weer nieuwe aan. Nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag, het dagoverzicht voor al je Apple-nieuws.

Uitleg en opinie

  • Gedoe altijd met die niet-werkende t.co linkjes in Safari. Wij hebben een aantal oplossingen waarmee je het probleem uit de wereld helpt.

Nieuws

Apps

  • Lees onze review van KnowMe, een app waarmee je makkelijk video’s maakt.
  • Facebook gaat de 3D Touch-functies verder uitbreiden. Vanaf vandaag is het voor enkele gebruikers mogelijk om Peek en Pop te gebruiken, waarmee je een preview van de geplaatste content kunt bekijken.
  • Hou je van de zee? Probeer dan MarcoPolo Ocean, de nieuwe gratis App van de Week.
  • IVAN is een nieuwe app die het makkelijker moet maken om de IBAN-nummers van vrienden te achterhalen.
  • Het Office Insider-programma is nu ook beschikbaar voor Mac-gebruikers. Mensen die zich aangemeld hebben voor dit programma, kunnen eerder van nieuwe functies genieten.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:
Flicwall laat je video's maken met je vrienden.

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Maak samen met je vrienden een video dankzij flicwall.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.