iculture-vandaag
iCulture Vandaag
ipad-air-verkoop-amsterdam

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 1 november 2013

In iCulture Vandaag: de iPad Air-lancering, onthullingen over de Apple Store Haarlem en interessante ontdekkingen over de Touch ID-sensor.

ipad-air-verkoop-amsterdamMisschien heb je er als iPhone-gebruiker weinig van gemerkt, maar voor ons stond vandaag in het teken van de iPad Air. We waren erbij aanwezig toen de Apple Store Amsterdam vanochtend z’n opende en kregen berichtjes uit het hele land over voorraden, wachtrijen en de eerste ervaringen. Erg leuk! Want vandaag was ook voor de APR’s een beetje een feestje. Niemand hoefde naar Amsterdam af te reizen om de iPad Air, maar kon bij zijn lokale Apple-winkelier in de rij gaan staan. Niet op onmogelijke tijdstippen, maar gewoon vlak voordat de winkel open ging.

iPad Air

Apps

Nieuws

  • De Apple Store Haarlem vordert gestaag. Ze hebben een melding brandveilig gebruik bij de gemeente ingediend, wat erop wijst dat de blusmiddelen in ieder geval zijn aangebracht.
  • Reclamefolders worden steeds populairder op tablets. Het gaat economisch slechter, dus mensen bladeren graag wat koopjes door op hun tablet (die ze nog net konden betalen).
  • Volgens Distimo is de App Store vooral een spelletjeswinkel. Er wordt meer verdiend met games dat met elk ander type apps en het is ook de meest gedownloade categorie apps.
  • Elke Touch ID-sensor blijkt aan een specifieke iPhone 5s te zijn gekoppeld. Dat ontdekte een reparatieshop toen ze de Touch ID-sensor wilden vervangen.

Ook leuk

  • In iCulture speelt keken we naar de Zelda-achtige game Ittle Dev, Soccer Moves, Deus Ex Lite en Pocket Rally
  • In iCulture Deals: afgeprijsde Macs bij Saturn, een iPad-karaokeset en natuurlijk zoals gebruikelijk de iTunes-cadeaukaarten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.