iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 17 februari 2014

Vandaag op iCulture: Jonathan Ive kort verdwenen van personeelspagina Apple, ramkraak bij iCentre, IMEI-blokkades in 2015 en meer.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

jonathan-iveKleine paniek eerder vandaag: Jonathan Ive was opeens van Apple’s website verdwenen. Dat het een foutje was zat er direct al dik in, maar er waren een paar die dachten dat hij Apple had verlaten. Het duurde gelukkig niet lang tot de website (en orde) was hersteld. Verder vandaag: overnameplannen van Apple voor de iWatch, gestolen iPhones worden in 2015 geblokkeerd en een wilde poitie-achtervolging na een ramkraak bij iCentre.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Acoustic Stream is een klein kastje waarmee je het geluid van je akoestische gitaar op je iPhone opneemt.
  • De Plinth is één van de meest compacte iPad-standaards op de markt.

Rubrieken

Nog meer vandaag

ICV Snowciety iPhone iOSApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • De Nederlandse weer-app met de heerlijk makkelijke naam Weer is voorzien van iOS 7-uiterlijk. De app met het enorme hoofdmenu vol weerpagina’s is eveneens voorzien van pushberichten, die je ontvangt bij speciale weersomstandigheden als een sneeuw of storm. De weerkaarten moeten ook weer goed werken.
  • Toen de app uitkwam in april 2012, noemden we het een sociale wintersport-app. Nu heeft Snowciety (afgebeeld) een update gehad waarna de app zichzelf in een persbericht zelf een sociaal netwerk noemt. Nu kan je ook foto’s van je skiën, snowboarden en de sneeuw delen met medegebruikers zonder dat je op de piste staat.
  • Een prachtige RSS-lezer waarin je bergen verzet als je veel nieuwsberichten wilt scannen. Zo noemden we Unread in onze review laatst. In een nieuwe update rekent de app af met onze grootste kritiek: je kan mappen en websites die je gelezen hebt, nu laten verdwijnen in de app totdat er weer nieuwe berichten zijn. De prijs is ook opgevoerd, van €2,69 naar €4,49.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2014, 12:11
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.