iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 6 mei 2014

Vandaag op iCulture: grote upgrade-actie iPhones, grote updates voor Tumblr, Google Maps, het nieuwe Routeshare en nog veel meer.

iPhonesOpmerkelijk nieuws vanochtend op iCulture. Apple zou later deze week een grote upgrade-actie voor de iPhone willen houden om de verkoop van iPhones te bevorderen. Hierdoor zou je voor een aantrekkelijke prijs naar een nieuw toestel kunnen upgraden, tenminste als je in aanmerking komt. Nieuws ook over de overname van fitnessapp Moves. Die gaat toch data delen met zijn nieuwe eigenaar Facebook. Verder verdween het nieuwe AHnoniem weer heel snel uit de App Store, bekeken we het nieuwe Nederlandse Routeshare en grote updates voor blogplatform Tumblr en Google Maps.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • Dit accessoire is wel heel compleet: De GOkey is een Lightning-kabel, accu, usb-stick en slimme sleutelbos in één.

Rubrieken

  • In iCulture Deals zoals je van ons gewend bent de laatste en leukste hardwarekoopjes en afgeprijsde apps.
  • In iCulture Speelt gaan we tanden van de krokodil wegdrukken in Chomp en bekijken we twee andere games.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
ICV 500px update opslag

  • Fotosite 500px (gratis, afgebeeld) laat zich de kaas niet van het brood eten door Flickr. Die fotodienst van Yahoo besloot ondanks zowat oneindige opslagcapacititeit te bieden voor je foto’s als je ze automatisch uploadde vanaf je fotoalbum naar de app… en 500px biedt nu hetzelfde. Ook in die app kan je nu zorgeloos foto’s online backuppen.
  • De sociale netwerkvoorziening Buffer (gratis), waarmee je berichten kan inplannen voor Twitter, Facebook en meer, is voorzien van tweestapsverificatie. Dat betekent dat je nu behalve met een wachtwoord, ook met een tweede controle kan inloggen in de applicatie. Met een code op je mobiele telefoon of e-mail bijvoorbeeld. Zo verklein je de kans dat je accounts gehackt worden aanzienlijk.
  • De slimme takenlijst Todoist (gratis) wordt steeds een stukje uitgebreider. De vraag hoe lang de app nog eenvoudig wordt, komt omhoog als je ziet wat een nieuwe update naar de app brengt. Nieuw zijn het opnemen en toevoegen van ingesproken berichten, ondersteuning voor bijlages uit Google Drive en Dropbox en bestandsicoontjes toebehorend aan de verschillende bestandstypen.
  • Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.