iculture-vandaag
iCulture Vandaag
myorder-sidekick-ipad

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 4 februari 2014

In iCulture Vandaag: Rabobank over MyOrder Sidekick, Apple bouwt aan eigen contentnetwerk, reviews van Facebook Paper en Unread, Kickstarter komt naar Nederland en iOS 7.1 beta 5 mogelijk de laatste beta voor publieksversie iOS 7.1

myorder-sidekick-ipadDe Rabobank gaat met MyOrder Sidekick gewone winkeliers helpen om met Apple’s iBeacons-technologie aan de slag te gaan. Hoe werkt het, wat kun je ermee en wat betekent het voor jou als klant? iCulture sprak erover met MyOrder-oprichter Thomas Brinkman. Is Facebook Paper de toekomst of juist een valkuil voor Facebook? Je leest het in onze uitgebreide review. Ook keken we naar Unread. Is dit nou de RSS-lezer die publieksfavoriet Reeder van de troon zal stoten? Maar er was ook nog nieuws vandaag. Apple zou werken aan een eigen contentnetwerk, crowdfunding-website Kickstarter komt naar Nederland en we helpen je met tips om onderweg data te kunnen besparen. En de publieksversie van iOS 7.1 kwam vandaag weer een stapje dichterbij: Apple stelde de vijfde beta aan ontwikkelaars beschikbaar, wat mogelijk ook meteen de laatste is.

Nieuws

Apps

  • Handig! Google Maps geeft voortaan een melding als er tijdens het rijden een snellere route beschikbaar is.
  • Reeder was lange tijd de onbetwiste favoriet onder de RSS-apps voor iOS. Heeft het nieuwe Unread meer in zijn mars? Je leest het in onze review.
  • Wij onderwierpen Facebook’s nieuwe nieuwsapp Paper aan een kritische blik; is het de valkuil of toekomst van het sociale netwerk?
  • Upcoming heeft zijn iPhone-applicatie een nieuw uiterlijk en nieuwe indeling gegeven.
  • Eenvoud en toegang tot de volledige Spotify-bibliotheek; dat is de nieuwe iPad DJ-app Pacemaker.

Ook leuk

  • In iCulture Deals: de Medisana-activiteitentracker, het Belkin Lightning-dock en veel appkoopjes.
  • Flappy Bird is een ongekend succes. In iCulture speelt nog meer games van ontwikkelaar Don Nguyen.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Olympische Winterspelen Sotsji 2014

  • Met de officiële NOC-NSF TeamNL-app (gratis, iPhone, iOS 6.0+) volg je nu ook alles over de Paralympische Spelen. Alle apps om op de hoogte te blijven van de Olympische Winterspelen 2014 vind je in onze applijst.
  • De officiële KLM iPhone-app (gratis, iPhone, iOS 7.0+) is geoptimaliseerd voor iOS 7, heeft nieuwe iconen en de formulieren voor persoonlijke gegevens zijn verbeterd. Ook de lijst met luchthavens is bijgewerkt en er is gewerkt aan het verbeteren van het gebruiksgemak.
  • Marktplaats (gratis, universeel, iOS 6.0+) zegt wederom de nodige crashes in de app te hebben verholpen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2014, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.