iculture-vandaag
iCulture Vandaag
spotify equalizer

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 29 juli 2014

In de iCulture Vandaag van dinsdag 29 juli 2014: de kwaliteit van apps wordt slechter, virtual reality nog niet bij Apple en een kleine MacBook Pro-update.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

armoeOntwikkelaars klagen steeds vaker dat veel tijd steken in een kwalitatieve app eigenlijk niet loont. Zijn mensen nog wel bereid om geld uit te geven aan apps? We kijken naar mogelijke redenen waarom kwalitatieve apps steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Ook werpen we een blik op een andere trend waarmee Apple zich (nog) niet echt bezig lijkt te houden: virtual reality. Facebook kocht onlangs het bedrijf achter de virtual reality-bril Oculus Rift, maar wat doet Apple op dat vlak? Verder voorzag Spotify zijn app vandaag van een equalizerfunctie en gaf Apple de MacBook Pro met retinascherm een kleine upgrade.

iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

Meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
SoundCloud timeline

  • De app van SoundCloud (gratis) heeft een kleine update gehad. Na het nieuwe uiterlijk van de vorige update zijn de veranderingen nu wat minder opvallend. Er zit een Now Playing-indictator in en kunt opnames maken met AudioCopy.
  • De hooggewaardeerde app Monument Valley (€3,59) kreeg een kleine update, met linkjes naar fanspullen en merchandise. De grote update met nieuwe levels komt er binnenkort aan. Nog even geduld dus!
  • Het ziet er druk uit, met al die pixelpoppetjes: Kairobotica (€4,49) van Kairosoft speelt zich in een ver sterrenstelsel af. Jij stuurt het Kairobot Corps aan, een serie robotjes in 8-bits pixelstijl.
  • Ze noemen het de grootste update ooit: Minecraft – Pocket Edition (€5,99) bevat nu oneindige werelden, grotten, wolven en heel veel bloemen. Een flinke lijst met verbeteringen voor deze game die met 4,5 sterren hoog gewaardeerd wordt in de Nederlandse App Store.
  • De game Plants vs Zombies 2 heeft een leuke update gekregen. Ze duiken de Middeleeuwen in met Dark Ages Part 2. Daarin vind je nieuwe eindbaasgevechten, een nieuwe Arthur-uitdaging, 10 nieuwe levels en een zombiekoning.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juli 2014, 23:07
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.