iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 27 mei 2014

Vandaag op iCulture: Apple bevestigt livestream WWDC 2014 keynote, de eerste decoratie wordt zichtbaar, er wordt een datum voor de iPhone 6 genoemd, veel providernieuws en nog veel meer.

wwdc2014-banner-1Spannende aankondigingen kunnen we maandag verwachten volgens Apple, die een livestream van de keynote aankondigde. En inmiddels is Apple ook begonnen met de decoratie van het Moscone West-conferentiecentrum waar de WWDC 2014 aankomende week gehouden wordt. En hoewel Apple de iPhone 6 volgende week naar alle waarschijnlijkheid niet zal introduceren, dook er vandaag wel een datum op: op 19 september zou de nieuwe iPhone in Duitsland te koop zijn. Maar we hadden nog veel meer nieuws vandaag. Teveel om op te noemen, dus lees snel verder.

Nieuws

Apps

Accessoires

  • De Scööb iPad-houder bestaat uit één dun stuk plastic dat je zelf moet samenvouwen. Je bestelt hem op Kickstarter.

Rubrieken

  • In iCulture Deals hebben we onze shopknaller, maar ook veel andere aanbiedingen en (Mac) App Store-koopjes.
  • In iCulture Speelt: PES Manager voor iPhone en iPad is geen partij voor FIFA 14, Watch_Dogs heeft een geweldige companion app gekregen en Western 1849 is leuk.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Horizon.tv televisiegids

  • De koersen van munten als de bitcoin en andere cryptocurrency weergegeven alsof het bedrijven op de beurs zijn. Dat doet de gratis iPhone-app MintPalBuddy (gratis) van de Nederlandse Jasper Kuperus. Je ziet de waarden per muntosoort en met een tik zie je het verloop van de koers. Er zijn natuurlijk wel meer apps voor bitcoins en andere munten.
  • Van materialisme naar je innerlijke zelf. De onooglijke Nederlandse app The HighRoad to Happiness (€1,79) van Gerard de Rijck helpt je naar geluk. De app is samengesteld door lifecoaches en bevat 50 video’s en teksten om je te inspireren en te complimenteren. Ook krijg je dilemma’s voorgeschoteld en kan je je stemming vastleggen om jezelf beter te leren kennen.
  • Een kleine update voor de tv-kijken app van UPC, Horizon.TV (gratis, afgebeeld). Je eigen voorkeuren die worden opgeslagen onder My Prime, zijn voortaan te vinden in het zenderoverzicht op de Programma’s-pagina. Daarnaast zijn er designoptimalisaties doorgevoerd.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.