iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 7 juli 2015

In de iCulture Vandaag van 7 juli lees je meer over de iCulture Vakantiespecial, iTunes-problemen en de nieuwste apps en gadgets.

iCulture Vandaag logo
Vandaag helpen we je uit de brand als je iTunes bibliotheek na Apple Music een zooitje is, en bespreken we wat handige gadgets en apps. Ook gaat onze iCulture Vakantiespecial 2015 vandaag van start. Genoeg te lezen dus in de iCulture Vandaag van 7 juli.

Nieuws

Apps

Tips en uitleg

iCulture Deals

  • Ook op de eerste dag van de week zijn er weer genoeg redenen om je portemonnee te trekken. In de iCulture Deals zetten we de beste koopjes voor je op een rijtje.

Meer vandaag

Geometry-wars-3-iosOok deze apps en updates zijn vandaag de moeite waard:

  • Newsify: RSS Reader (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.0+) - Feed reader Newsify voegt ondersteuning voor de Apple Watch toe.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Geometry Wars 3: Dimensions is uitgebreid met de grote Evolved expansion.
  • Timepage by Moleskine Studio (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.0+) - Timepage werkt nu op een gemakkelijkere manier samen met je kalender en synchroniseert automatisch met accounts die op je iPhone aangesloten zijn.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.