iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 27 januari 2015

Wat gebeurde er dinsdag 27 januari allemaal op iCulture? Je leest het in een nieuwe editie van iCulture Vandaag. Met iOS 8.1.3 en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoAan het eind van iedere dag zet iCulture de feiten nog eens op een rij. Zo zie je in één oogopslag wat voor nieuwtjes er vandaag allemaal langskwamen, en welke apps je ditmaal echt niet mag missen. We schreven bijvoorbeeld vandaag over de verjaardag van de iPad: exact vijf jaar geleden werd hij door Steve Jobs aangekondigd. Maar we konden vandaag ook eindelijk iOS 8.1.3 downloaden, en kregen een widget voor Runkeeper.

iCulture

Nieuws

Apps

Rubrieken

Meer vandaag

Apps die leuk zijn om nog even te noemen:

runtastic iphone

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Na korte tijd een aantal kanalen te hebben gemist, zijn deze in de laatste update van de app weer toegevoegd. Maar daar blijft het in de nieuwe versie niet bij: de ontwikkelaar heeft ook een vroege AirPlay-functie toegevoegd aan Mijn TV.
  • Marktplaats - koop en verkoop (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - De interface van de Aanbieding-pagina is ietwat aangepast, waardoor de app voortaan sneller en gebruiksvriendelijker moet zijn.
  • adidas Running - Sporttracker (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Hardlopers krijgen voortaan meer statistieken in wekelijkse notificaties te zien. Hierdoor weet je bijvoorbeeld hoeveel afstand je hebt afgelegd en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.