iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 17 juni 2015

Wat gebeurde er vandaag allemaal op iCulture? Je las over Edward Snowden, een iCloud Sleutelhanger-hack en een dikkere iPhone 6s.

iCulture Vandaag logoElke dag schrijven we op iCulture weer een flinke hoeveelheid nieuwtjes, tips en appbesprekingen. Met vandaag: Edward Snowden heeft een mening over Apple en de iCloud Sleutelhanger is gehackt. Maar ook antwoord op de brandende vraag: mag Google zomaar een foto uit jouw Google Foto’s-collectie op een mok of t-shirt zetten? En welke make-over krijgen de Apple Stores vanaf juli?

Nieuws

Apps

iCulture Deals

  • In iCulture Deals weer een boel leuke koopjes, zowel hardware als software.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om aan ons voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een nieuwe racegame met grappige wendingen. Je swingt de bocht uit in deze game, dankzij een rubberen elastiekje.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een game waarin je achtervolgd wordt door een genadeloze idioot die je probeert te vermoorden. Zie trailer hierboven.
  • QR Code Scanner ϟ (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.0+) - Scan een barcode en stuur deze meteen door naar een online database.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.