iCE Amsterdam: toegangskaart winnen, stem op beste iPad-nieuwsapp

iCE Amsterdam, het internationale evenement over mobiele strategie en app-ontwikkeling start maandag 5 maart en iPadclub geeft toegangskaarten weg via Twitter en Facebook. Daarnaast vragen we je voor de beste iPad nieuws-app te stemmen.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

ice amsterdamVolgende week maandag is het zover: dan begint iCE Amsterdam, een internationaal evenement over mobiele strategie en app-ontwikkeling. iPadclub is mediapartner van dit evenement en geeft toegangskaarten weg. Bovendien zullen we verslag doen van de presentaties, workshops, bootcamps en andere activiteiten. Twee activiteiten willen we er speciaal uitlichten, omdat we daarvoor jullie medewerking nodig hebben: de HiGrids App Challenge waarmee je een mooi geldbedrag kunt winnen en de uitreiking van de iCE 2011 Awards waarbij we vanuit iPadclub een prijs beschikbaar stellen voor de beste nieuws-app. Als lezer van iPadclub bepaal je welke app deze prijs wint.

HiGrids App Challenge

Er staat echter meer op het programma, zoals de HiGrids App Challenge. We hebben dit eerder aangekondigd en daarbij onze lezers opgeroepen om zoveel mogelijk ideeën voor apps aan te dragen. Verzin je een goede app, dan maak je kans op een geldbedrag van €2.000, €5.000 of €7.000! Er is een totale prijzenpot van €30.000 beschikbaar. Tot 5 maart kun je jouw idee nog inzenden. Iedereen die deze week een idee registreert en daarbij de code bc1303 invult, ontvangt gratis een ticket voor iCE Amsterdam 2011 naar keuze. Om mee te doen hoef je alleen een goed idee te hebben, dan maak je al kans om te winnen! In de algemene voorwaarden voor deze wedstrijd is overigens duidelijk bepaald dat alle deelnemers volledige zeggenschap over het concept houden. Jouw briljante idee blijft dus van jezelf.

Meer info: HiGrids App Challenge

Maak kans op een toegangskaart voor iCE Amsterdam!

iPadclub mag als mediapartner van iCE Amsterdam een aantal volledige toegangskaarten weggeven voor het evenement. Je kunt op twee manieren kans maken op deze kaart: via ons Twitter-account @iPadNL en via onze Facebook-pagina. Wat moet je hiervoor doen?

Beide wedstrijden zijn nu beëindigd. De winnaars zullen zaterdagmiddag om 15:00 uur bekend worden gemaakt.

Kans maken via Twitter

De Twitter-actie loopt vanaf publicatie van dit artikel t/m vrijdag 4 maart 2011, 23:59 uur is nu beëindigd. De winnaars zullen in dit artikel bekend worden gemaakt en via DM op de hoogte worden gebracht.

De winnaars zijn: @femmetjeslife en @2Dennis.

Kans maken via Facebook

Word vriendjes met ons op Facebook. Uit alle (bestaande en nieuwe) vrienden kiezen we willekeurig twee geluksvogels. Ook deze actie loopt tot en met vrijdag 4 maart 2011, 23:59 uur is nu beëindigd.

De winnaars van de Facebook-actie zijn: Chantal van der Kroon en Galip Caliskan.

iCE Amsterdam 2011 App Awards

In samenwerking met de organisatie achter iCE Amsterdam mogen we dit jaar namens iPadclub een prijs uitreiken voor ‘Beste iPad nieuws-app’ (idem dito voor iPhone). De prijswinnaar wordt geheel door jullie bepaald, via onderstaand stemformulier. Wij hebben hiervoor – in overleg met iCE Amsterdam – een voorselectie gemaakt van 15 iPad-apps samengesteld1 uit de top Betaald en Gratis in de categorie iPad – Nieuws uit de App Store, waarbij door de organisatie als aanvullende voorwaarden zijn gesteld dat de oorspronkelijke releasedatum van de app van 2010 of eerder moet zijn en dat de ontwikkelaar uit Nederland komt.

Stemmen op deze verkiezing is niet meer mogelijk.

1Data samengesteld uit Betaald en Gratis, categorie Nieuws (iPad) zoals via iTunes door iPadclub vastgesteld op woensdag 2 maart 2011, 1:00 uur

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 15:22
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.