HTC verkoopt 800.000 maal de HTC Touch

HTC heeft 800.000 exemplaren van de HTC Touch verkocht, bijna net zoveel als de iPhone. Intussen kondigt HTC alweer de opvolger aan.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

HTC TouchHTC heeft aangekondigd dat ze sinds de lancering in juni 800.000 exemplaren van de HTC Touch hebben verkocht, bijna net zoveel als de iPhone. Op dit moment is in Amsterdam een persconferentie aan de gang, waar HTC alweer de opvolger aankondigt: de HTC Touch Dual. Volgens country manager Mark Moons komt er vóór de lancering van de iPhone in Nederland vast nog wel een derde versie van de Touch.

De HTC Touch is een Windows Mobile-toestel voor het gsm-netwerk, dat voorzien is van een touchscreen met TouchFLO-technologie. Daarmee kun je vingerbewegingen op het scherm maken. HTC maakte tijdens de persconferentie ook een vergelijking met de iPhone. De huidige HTC Touch verschilt niet zoveel met de iPhone (dezelfde camera, ook Wi-Fi/GPRS). De nieuwe HTC Touch Dual heeft een 400 MHz processor en HSDPA, zoals we al eerder schreven. Opvallend is dat er geen Wi-Fi in het nieuwe model zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2012, 14:56
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.