HTC Sense-interface op de iPhone installeren (jailbreak)

HTC heeft een mooie interface voor Android uitgebracht met de naam HTC Sense. Als iPhone-bezitter kun je deze interface ook op je iPhone installeren, op voorwaarde dat je een jailbreak uitvoert.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

htc senseToestelmaker HTC heeft een bijzondere interface voor Android uitgebracht. HTC Sense is een gebruikersinterface die ervoor zorgt dat Android er beter uitziet en makkelijker te gebruiken is. Als iPhone-gebruiker kun je nu ook HTC Sense op je toestel zetten, maar je zult er wel een jailbreak voor moeten uitvoeren. Daarna installeer je Winterboard en iBlank via Cydia, als je dat nog niet eerder had gedaan. Met WinSCP (of een alternatief zoals Cyberduck, Transmit, etc.) kun je daarna het thema iVillain.theme en WeatherWidget.theme in de map /Library/Themes zetten. Om te zorgen dat de juiste weersinformatie wordt getoond moet je nog even naar de map /Library/Themes/WeaterWidget.theme/Private gaan en het bestand configureMe.js openen om de juiste locatie in te stellen.

Om te zorgen dat de klok het 24-uurs tijdformaat laat zien moet je nog wel even het bestand widget.html downloaden en het gelijknamige bestand in de map iVillain.theme daarmee vervangen. Vervolgens wil je natuurlijk nog dat de temperatuur in Celsius wordt getoond: ga naar WeatherWidget.thema/Private en bewerkt het bestand configureMe.js, zodat isCelsius=true.

Ging het allemaal te snel? Op de website Redmondpie.com vind je een uitgebreidere uitleg. Daar staan ook meer mogelijkheden in om de HTC Sense-interface aan te passen aan je voorkeuren.

Download: HTC Hero Sense UI for iPhone (zip)
Download: HTC Hero Sense UI for iPod Touch (zip)

Tipgever: Mike

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:24
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.