GroovyStand: houten iPad-houder voor weinig geld

Drie nieuwe houders van GroovyStand voor de iPad: de Groovy Square, Writer en Writer Dual. Ze zijn gemaakt van hout en ook geschikt om te typen.

Groovestand Writer DualIn Nederland hadden we de goedkope iPad-stand, die gisteren nog gereviewd is door Elger, maar in Amerika kun je ook koopjes vinden. Groovystand heeft namelijk drie nieuwe houders aan hun collectie toegevoegd die tussen de 7,95 en 14,95 dollar kosten. Deze fabrikant maakte al de Groovy Round, een rond blokje hardhout met een uitsnede voor je iPad in landschaps- en portretweergave. Hier zijn nu de Groovy Square, de Groovy Writer en de Groovy Dual bij gekomen.

Groovy Square
De Groovy Square is de saaiste van de drie. Het is een vierkant blokje hardhout van 8,9 x 8,9 cm met één uitsnede waar je iPad staand of liggend in kan worden geplaatst. De stand is niet geoptimaliseerd om op je iPad te typen, in tegenstelling tot de andere twee. De stand heeft eigenlijk dezelfde functie als de Groovy Round en kost dan ook evenveel: $7,95. De fabrikant vindt dat zelf zo goedkoop, dat ze er vanuit gaan dat je in elke kamer wel eentje wilt neerzetten. Dit is mischien wel een idee als je je iPad in meerdere kamers mooi in het zicht wilt neerzetten.

iPad Stand Square (GroovyStand)

Groovy Writer
De Groovy Writer is al iets interessanter. Dit is een model waarop je uitermate goed kunt typen: houder op tafel, iPad erin en typen maar. Je kan je iPad ook bij deze houder staand of liggend neerzetten. De iPad komt onder een hoek van 45 graden te staan, waarbij je in landschapsweergave een goede positie hebt om te typen, als er geen Bluetooth-toetsenbord voorhanden is. De stand is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en houtkleur en kost $12,95.

iPad Stand Writer (Groovystand)

Groovy Writer Dual
De meest interessante en de duurste van de drie is de Groovy Writer Dual. Deze stand heeft twee uitgezaagde strepen: eentje voor portret- een eentje voor landschapsweergave. Het voordeel van twee aparte houders is dat ze allebei de ultieme typehoek hebben. Die ligt bij landschapsweergave op 45 graden en bij portretstand op 18 graden. In de portrethouder staat je iPad dan ook veel meer overeind dan in landscape. Hoe het werkt kan je hieronder zien in het filmpje. De stand is in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de Groovy Writer en kost 14,95 dollar.

Alle stands hebben een optie voor een wijdere groef zodat je iPad er inclusief case in past.

Bron: Groovystand.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 mei 2010, 21:59
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.