Google Home Hub

Google Home Hub werkt vanaf nu in de Nederlandse taal

Geldt ook voor aanstaande Nest Hub

De Google Home Hub werkt vanaf vandaag ook in het Nederlands. De hub komt later deze maand op de Nederlandse markt onder een nieuwe naam, Google Nest Hub. Ook die werkt straks in het Nederlands.

Google Home Hub in het Nederlands

De Google Home Hub werd vorig jaar uitgebracht in diverse landen, maar nog niet in Nederland. Google bood daarom ook nog geen officiële ondersteuning in het Nederlands aan. Mensen die hun Google Home Hub in het buitenland hebben gehaald melden nu dat Nederlands is toegevoegd en dat het lukt om vragen te stellen en opdrachten te geven. Om stemcommando’s in het Nederlands te geven moet je in de Google Home-app de taal Nederlands toevoegen en instellen.

In de Google Home-app was het al mogelijk om Nederlands te kiezen voor de Google Assistent en de bestaande Google Home-speakers, die vanaf nu Nest Home-speakers worden genoemd. Ondersteuning voor de Google Home Hub in het Nederlands ontbrak tot voor kort.

Google Home Hub

De Google Nest Hub werd onthuld tijdens de Google I/O 2019 ontwikkelaarsconferentie eerder deze maand. De hub ligt vanaf 28 mei in de winkel en gaat 129 euro kosten. Qua hardware en functies is deze hub identiek aan de al bestaande Google Home Hub.

Je kunt de Google Nest Hub in pre-order bestellen bij winkels zoals Coolblue, Bol.com en MediaMarkt:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2019, 11:39
Categorie Accessoires
Onderwerpen google, google home, nest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.