Geplande downtime vanaf 23:00 uur: duur onbekend [Update: afgerond]

In verband met de verplichte installatie van een beveiligingsupdate zal iPadclub.nl vanaf 23:00 uur (13-10-2010) voor onbepaalde tijd offline zijn.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In verband met de installatie van een verplichte veiligheidsupdate voor Linux 2.6 kernels zal iPadclub.nl (en onze andere websites op deze server, zoals iPhoneclub.nl) vanaf 23:00 uur vanavond (13-10-2010) voor onbepaalde tijd offline zijn. We verwachten dat de downtime niet langer dan 20 minuten in beslag neemt, maar omdat de server voor deze update ook moet worden herstart, kan het door controle van het bestandssysteem (FSCK) zijn dat de downtime langer duurt dan gepland. We melden op ons Twitter-account @iPadNL wanneer de website weer volledig bereikbaar is.

Het onderhoud is inmiddels weer afgerond. Iedereen bedankt voor het geduld. Onze dank aan onze hostingpartij (en bandbreedte-sponsor) XLS Hosting (@xlshosting) voor de ondersteuning.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Geplande downtime vanaf 23:00 uur: duur onbekend [Update: afgerond]

In verband met de verplichte installatie van een beveiligingsupdate zal iPhoneclub.nl vanaf 23:00 uur (13-10-2010) voor onbepaalde tijd offline zijn.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

In verband met de installatie van een verplichte veiligheidsupdate voor Linux 2.6 kernels zal iPhoneclub.nl (en onze andere websites op deze server) vanaf 23:00 uur vanavond (13-10-2010) voor onbepaalde tijd offline zijn. We verwachten dat de downtime niet langer dan 20 minuten in beslag neemt, maar omdat de server voor deze update ook moet worden herstart, kan het door controle van het bestandssysteem (FSCK) zijn dat de downtime langer duurt dan gepland. We melden op ons Twitter-account @iPhoneclub wanneer de website weer volledig bereikbaar is.
(meer…)

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.