Foto’s in origineel formaat versturen vanaf de iPhone

Als je foto's via e-mail verstuurt vanaf je iPhone, gaat de kwaliteit achteruit. Dat kun je voorkomen door Pushr, iFlickr of SendPics te gebruiken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

SendPicsWanneer je foto’s van de iPhone per e-mail probeert te verzenden, worden de afmetingen en de kwaliteit van de foto aangepast, waardoor de kwaliteit achteruitgaat. Als alternatief zijn er native applicaties van derden, waarmee je wel de foto’s in origineel formaat kunt versturen. Pushr en iFlickr hebben we al eerder besproken. Pushr is een native iPhone-applicatie waarmee foto’s die met de ingebouwde camera zijn gemaakt (en die dus te vinden zijn onder Camera Roll) naar je Flickr-account worden gestuurd.

iFlickr doet hetzelfde als Pushr. Het is ook een native Flickr-applicatie voor de iPhone met de mogelijkheid om foto’s meteen vanuit de camera naar internet te sturen. Tagging en geotagging, automatisch roteren en continu schieten zijn ook mogelijk. Een derde alternatief is SendPics van Erica Sadun. Daarmee kun je een foto selecteren uit de Photo-applicatie op je iPhone en deze in volledige resolutie per e-mail versturen. Daarbij zit je dus niet vast aan Firkcr. Een ander voordeel is dat je de foto’s niet meteen hoeft te versturen nadat je ze gemaakt hebt; je kunt ook op een later moment nog een foto doorsturen. SendPics is te vinden op de website van Erica Sadun, samen met allerlei andere iPhone-software die Erica inmiddels gemaakt heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 15:50
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.