flitsmeister-icoon-groot

Flitsmeister laat je voortaan routes plannen

Flitsmeister kan nu ook routes aan: de app laat zien hoeveel vertraging je op de route kunt verwachten. Navigeren van A naar B lukt echter nog niet.

flitsmeister-iphoneNee, je kunt met Flitsmeister nog niet navigeren van A naar B. Daarvoor moet je nog steeds op de blauwe borden langs de weg kijken of een navigatie-app installeren. Maar je kunt in de populaire flitspalen-app nu wel een route instellen. Flitsmeister toont dan precies hoeveel minuten vertraging je zult hebben en hoe laat je op de plaats van bestemming aankomt. Je ziet meteen hoeveel flitspalen je onderweg kunt verwachten.


Je kunt favoriete bestemmingen opslaan, zodat je de volgende keer naar je werk of naar huis kunt rijden zonder teveel handelingen te hoeven verrichten. Bij het opvragen van de route krijg je drie route-opties te zien om op de bestemming te komen. Automatisch selecteert Flitsmeister de snelste route, maar je kunt ook voor een van de alternatieve routes kiezen.

Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd in de vandaag verschenen update van Flitsmeister. Zo kun je op iOS 8 nu flitsers beoordelen als de app op de achtergrond draait. Zie je een notificatie op je scherm verschijnen, dan kun je meteen doorgeven of je de flitser inderdaad hebt gezien. Het verversen van data in de app is ook aangepakt: de informatie over flitsers en files komt sneller binnen, zodat je langer met je databundel kunt doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 januari 2015, 18:36
Categorie Apps
Onderwerp flitsmeister
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.