Filmen met je iPhone 4: zo kan het ook

Cameraman Johan Dijkstra heeft een filmpje gemaakt met zijn iPhone 4. Na een uurtje spelen ontstond een filmpje dat spanning oproept.

iphone filmpjeJohan Dijkstra is (professioneel) cameraman en was benieuwd naar de videomogelijkheden van de iPhone 4. Hij ging volgens eigen zeggen een uurtje spelen en maakte onderstaand resultaat. Het filmpje ziet er prachtig uit en roept een hoop spanning op, maar Johan is dan ook niet zomaar een cameraman: een blik op zijn website maakt duidelijk dat Johan voor heel veel bekende Nederlandse tv-programma’s heeft gewerkt.

Johan is zeer onder de indruk van de HD-mogelijkheden van de iPhone 4 en denkt er zelfs over de iPhone ook professioneel in te gaan zetten:

Ik draai op de grote bekende XDcams, maar ga nu voortaan de iPhone inzetten voor ondersteunend materiaal. denk aan bijv. in-auto, op fiets stuur, enz. Door zijn formaat is hij ideaal te grippen aan van alles en nog wat, bovendien heb je hem altijd bij je.

Kijk eventueel op de desktop naar de HD-versie op YouTube voor een beter beeld.

Eerder schreven we over de eerste korte speelfilm die op de iPhone 4 was gemaakt: Apple of my Eye. Ook die is nog steeds de moeite waard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2010, 9:36
Categorieën Achtergrond, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.