Excitor ontwikkelt zakelijke e-mailclient voor iPhone

Het Deense bedrijf Excitor heeft een zakelijke e-mailoplossing voor de iPhone ontwikkeld. Ze lanceren in oktober een iPhone-versie van de extra veilige e-mailsoftware Dynamic Mail Exchange (DME).

excitorHet Deense bedrijf Excitor heeft een zakelijke e-mailoplossing voor de iPhone ontwikkeld. Standaard uit de doos is het al mogelijk om de iPhone 3G draadloos te synchroniseren met een Exchange Server. Volgens Excitor kan het nog beter: ze lanceren in oktober een iPhone-versie van de extra veilige e-mailsoftware Dynamic Mail Exchange (DME). De software zal via de App Store gratis te downloaden zijn.

Gebruikers hebben echter wel een account voor DME-software nodig en een SME-gateway om de software überhaupt te kunnen gebruiken. Met de eerste versie van DME wordt het op de iPhone mogelijk om contacten en e-mail te synchroniseren met Microsoft Exchange en IBM’s Lotus Notes. Uniek is dat de DME iPhone-client ook e-mailbijlagen aankan, e-mailsubfolders kan synchroniseren en dat er zoekfuncties op de server uitgevoerd kunnen worden. Gebruikers krijgen bovendien toegang tot hun globale contactfolders op de server.

De oplossing is volledig geïntegreerd met Microsoft Active Directory en Domino LDAP. Alle mobiele dataverkeer van en naar de iPhone wordt versleuteld. Alleen wanneer een gebruiker de berichten op de telefoon bekijkt zijn de berichten niet versleuteld. Daarmee probeert Excitor te bewerkstellingen dat het toestaan van iPhones op het netwerk geen bedreiging gaat vormen voor de rest van het netwerk en de infrastructuur.

Meer info: Excitor
Via: WinMag Pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2008, 6:30
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.