Engadget lekt Frash: Adobe Flash op de iPad (jailbreak)

Engadget heeft een eerste versie van Frash gelekt: Adobe Flash 10.1 op de iPad met dank aan @Comex.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Flash op de iPadDe populaire blog Engadget heeft zojuist een eerste versie van Frash gelekt. Frash wordt geproduceerd door @Comex en brengt Adobe Flash 10.1 naar de iPad. Frash kun je momenteel alleen handmatig installeren.

Het artikel op Engadget bevatte naast een stappenplan om Frash te installeren in eerste instantie ook het bestand Frash.deb, maar deze is sindsdien verwijderd. Installatie van een .deb bestand is onder andere mogelijk door het bestand in de map /var/root/Media/Cydia/AutoInstall te plaatsen en de iPad vervolgens opnieuw op te starten. Aangezien het om een gelekte versie gaat die niet voor publicatie bedoeld was werkt Frash nog niet optimaal, zo zou video playback nog niet naar behoren functioneren.

Het bestand Frash.deb bevat naar alle waarschijnlijkheid auteursrechtelijk beschermd materiaal van Adobe en is inmiddels dan ook van Engadget verdwenen, maar blijft via bijvoorbeeld Google eenvoudig te bemachtigen. Hoewel de kans aanwezig is dat Adobe hier geen bezwaar tegen zal maken, kunnen wij naar Nederlands recht niet toestaan dat er links naar het bewuste bestand in de reacties worden geplaatst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2010, 20:57
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.