Durex ontwikkelt Fundawear: ondergoed met iPhone-bediening

Durex heeft Fundawear bedacht, ondergoed die je met een iPhone-app kunt bedienen. Fundawear is de toekomst van voorspel en is vooral bedoeld voor stellen die een relatie op afstand hebben.

fundawearDurex meent de ‘toekomst van voorspel’ te hebben ontwikkeld met Fundawear. Dit is experimenteel ondergoed, dat je op afstand met een iPhone-app kunt laten vibreren. Filmpjes op de Facebook-pagina van Durex Australië laten zien hoe het werkt. Fundawear is gericht op mensen die een relatie op afstand hebben en toch onderling contact willen houden.

Het stelletje Nick en Dani laat in filmpjes zien hoe het werkt. Ben Moir, technisch directeur van Fundawear, zegt erover: “Nadat we waren uitgelachen, wisten we dat dit een fantastisch project zou worden. Mensen willen dit”.

Fundawear is onderdeel van Durexperiment, waarbij de condoomfabrikant nieuwe ideeën test. Geïnteresseerde stelletjes kunnen zich nog steeds aanmelden voor de test. Of het een echt product wordt of niet, het is in ieder geval een goede publiciteitsstunt. Durex beweert dat het het eerste product is waarbij aanraking over het internet mogelijk wordt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2013, 15:11
Categorie Accessoires
Onderwerp funda

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.