De micro-simkaart van Vodafone voor Britse iPads

De eerste foto's van de micro-simkaart die Vodafone in het Verenigd Koninkrijk gaat gebruiken zijn opgedoken. De klein simkaart is wit met de een rode komma erop.

Britse micro-simkaart van VodafoneDe eerste foto’s van de Britse micro-simkaart van Vodafone zijn opgedoken. De kleinere versie van de aloude simkaart wordt gebruikt in de 3G-versie van de iPad.

Afgelopen week werd al bekend dat Vodafone in het Verenigd Koninkrijk de iPad aan gaat bieden, dus een verrassing is het niet dat ze ook een simkaart erbij gaan leveren. Desondanks is het leuk om de kleine versie van de simkaart die gebruikt gaat worden daadwerkelijk te zien.


Micro-simkaart naast een normale simkaartOpvallend is trouwens dat de simkaart niet rood is, zoals de normale simkaart die Vodafone gebruikt, maar wit. Enkel de komma uit het Vodafone-logo heeft de huiskleur gekregen.

Vodafone gaat de iPad 3G ook in Spanje, Duitsland, Italië en Australië aanbieden. Of daar hetzelfde ontwerp voor de micro-simkaart wordt gebruikt, is niet bekend.

Via TechRadar

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 april 2010 om 19:53
Categorie
Providers

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.