Converter 0.22b nu ook in het Nederlands

Converter is een applicatie waarmee je verschillende meeteenheden kan omzetten naar andere meeteenheden. De nieuwe versie van deze applicatie brengt veel aanpassingen met zich mee. Er zijn onder andere zeven nieuwe meeteenheden en vier nieuwe talen waaronder Nederlands.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Converter beginschermConverter is een applicatie waarmee je verschillende meeteenheden kunt omrekenen naar andere meeteenheden, bijvoorbeeld centimeters naar inches, graden Celsius naar Fahrenheit en kilometers per uur naar mijlen per uur. Nadat we een artikel hadden geschreven over de vorige versie is er binnen een maand een nieuwe update verschenen. Deze brengt veel vernieuwingen met zich mee, zoals zes nieuwe meeteenheden en vier nieuwe talen, waaronder Nederlands.


De zes nieuwe meeteenheden zijn: Acceleratie, Hoeken, Data-opslag, Vermogen, Voorvoegsel en Luminantie. Het is ook mogelijk om de meeteenhedenlijst te rangschikken op de manier die jij wilt, zonder dat je in de geavanceerde modus hoeft te zitten. Naast de toevoeging van de Nederlandse taal is er nu ook ondersteuning voor Pools, Portugees en Traditioneel Chinees. Om snel de wisselkoers te updaten kan er ook gebruik worden gemaakt van de zogenaamde “Shake” optie: wanneer je de iPhone schudt wordt er ge-update, mits er een internetverbinding is. Wanneer je de iPhone in landschapsmodus zet (kwartslag draaien) komt er een liniaal tevoorschijn om snel en makkelijk iets op te meten.

Installeren via de ModMyiPhone repo: modmyifone.com/installer.xml
Gemaakt door: Vladmir Kofman

Screenshots

Converter wisselkoers   Converter meeteenheden   Converter liniaal

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.