Chronic Dev Team ontdekt mogelijke jailbreak voor iPad

Het Chronic Dev Team heeft een jailbreak-methode klaar, die mogelijk ook geschikt is voor de iPad. De gevonden exploit zal in Greenpois0n worden geïntegreerd. Via donaties willen ze het verder onderzoeken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

greenpois0nEen lid van het Chronic Dev Team heeft aangekondigd dat er mogelijk een jailbreak aankomt voor de iPad. Als eigenaar van een iPad krijg je daarmee de mogelijkheid om ook applicaties buiten de App Store om te installeren. Het team heeft een exploit ontdekt, die verwerkt zal worden in Greenpois0n, een jailbreaktool voor de iPhone en iPod touch.

Uit de opmerkingen van het Chronic Dev Team is op te maken, dat ze al enkele maanden beschikken over de exploit, maar hebben gewacht op een nieuw product: de iPad. Maar voordat we weten of het werkt zullen de teamleden fysiek over een iPad moeten beschikken. Er is daarom een inzameling gestart om te zorgen dat teamlid posixninja straks een iPad kan kopen.

Posixninja heeft al honderden uren gestoken in het zoeken naar een kwetsbaarheid, dus een donatie is niet teveel gevraagd. In het artikel op iPhoneclub wordt nader ingegaan op de details en de exploits rond deze jailbreak-methode.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 23:16
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.