BNN’s Nationale IQ Test live mee te spelen op je iPad

Tijdens 'De Nationale IQ Test' van BNN is het mogelijk om thuis live mee te spelen op een iPad.

De Nationale IQ TestBNN zendt vanavond voor de elfde keer ‘De Nationale IQ Test’ uit. In het televisieprogramma doen bekende en onbekende Nederlanders in de studio mee aan de test, maar het idee is dat je als televisiekijker ook meedoet. Eerst kon dat op papier of via sms en later kon je ook live meespelen op je computer of laptop. Maar wat leent zich nu beter voor zoiets dan de iPad? Bij BNN blijken ze ook niet gek, want dit jaar kun je mee doen met de IQ Test op je iPad.

Er is geen aparte iPad-app gemaakt om mee te doen met ‘De Nationale IQ Test’; je surft bij het begin van de uitzending (om half negen) naar http://iqtest.bnn.nl op je iPad en de rest wijst zich vanzelf. Via koppelingen met sociale netwerken kun je ook kijken wie van je vrienden er meespelen en je kunt na afloop je score delen via Facebook, Twitter en Hyves.

Mocht je om wat voor reden dan ook niet op je iPad kunnen meedoen, dan is het ook mogelijk om je iPhone of computer te gebruiken. ‘De Nationale IQ Test’ is vanavond om 20:30 uur te zien bij BNN op Nederland 1, de presentatie is in handen van Patrick Lodiers en Valerio Zeno.

Meer informatie: BNN

Met dank aan onze tipgever: Marcel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2011, 18:52
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.