Bluetooth-bug in 1.1.1 bestond al langer

Volgens AppleInsider zit er een bug in iPhone firmware 1.1.1 waardoor je streaming audio via je Bluetooth headset kunt luisteren. Maar dat kon in 1.0.2 ook al!
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft in de iPhone-update tien bugs opgelost, waaronder zeven in de Safari-browser. Maar volgens AppleInsider hebben ze in 1.1.1 ook een nieuwe bug geïntroduceerd waarmee je muziek naar je Bluetooth headset kunt streamen. En daarmee strooien ze nog wat zout in de wonden van de arme iPhone-bezitters die niet kunnen upgraden naar 1.1.1. Maar er is een probleem: is het wel een bug? En is het wel nieuw?

AppleInsider beweert van wel, maar een paar dagen geleden hadden we in feite al dezelfde tip om draadloos muziek te luisteren via je Bluetooth headset, zonder een telefoongesprek te starten. Het kon dus blijkbaar ook al in versie 1.0.2.

Een van onze bezoekers gaf daarbij terecht aan, dat we er in Nederland niets aan hebben. Bij ons kun je het Voicemail-scherm niet openen (het knopje rechts onderin de Phone-applicatie), omdat Visual Voicemail alleen te gebruiken is bij een AT&T-abonnement (je kunt natuurlijk wel door 1233 te bellen je normale voicemail afluisteren, maar da’s een ander verhaal).

Wie het toch wil proberen: AppleInsider heeft de instructies. Volgens hen blijft na het afluisteren van je voicemail de audioverbinding openstaan, zodat je alle systeemgeluiden zoals toetsenbordkliks en het sluitergeluid van de camera via de headset blijft horen. Als je vervolgens muziek opstart, hoor je dat ook als streaming audio via de Bluetooth headset.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:50
Categorieën Apps, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.