BlackBerry schijnt eigen tablet te ontwikkelen

Research in Motion (RIM), de ontwikkelaar van BlackBerry, schijnt bezig te zijn met de ontwikkeling van haar eigen variant op de iPad. Deze tablet schijnt kleiner en dunner te worden dan de iPad van Apple.

BlackBerry LogoApple is op het moment leider met de verkoop van tablets, nu zij al meer dan een miljoen iPads heeft verkocht. Ook zijn er al verschillende bedrijven in het nieuws geweest waarvan verwacht wordt dat zij ook een eigen tablet gaan uitbrengen. Nieuw in dit rijtje is echter Research in Motion (RIM), de ontwikkelaar van BlackBerry.

BlackBerry Leaks zegt van haar eigen bron bevestigd te hebben gekregen dat RIM daadwerkelijk aan een eigen tablet aan het werken is. Veel details hebben ze niet gekregen, maar ze weten wel dat de tablet kleiner en dunner zal zijn dan de iPad van Apple. Ook zal volgens BlackBerry Leaks de tablet de codenaam BlackPad of de codenaam Cobalt gaan dragen. Verder zal de tablet ook volledig werken naar en de functionaliteit bevatten van het huidige BlackBerry OS.

Wanneer het product daadwerkelijk op de markt komt is nog niet zeker. Wel is het vrijwel zeker dat het niet meer dit kalenderjaar zal zijn.
Blackberry Blackpad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2010, 17:25
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.