Beveilig je applicaties met Lockdown (jailbreak)

Bij sommige applicaties wil je niet dat andere mensen ze opstarten. Lockdown is een gratis applicatie in Cydia waarmee je het opstarten van applicaties beveiligt door het invullen van een code.
Emiel Janson - · Laatst bijgewerkt:

LockdownBij sommige applicaties wil je niet dat andere mensen ze opstarten, omdat je bang bent dat ze door jouw berichten, mail of foto’s gaan rommelen. Met Lockdown (nu geschikt voor 3.0), te verkrijgen via Cydia, is het mogelijk elke willekeurige applicatie te beveiligen met een wachtwoord.

Lockdown is via Cydia te vinden in de repo van BigBoss. Uiteraard is hier wel een jailbreak voor nodig. Na het installeren start je Lockdown de eerste keer op en moet je een pincode (bestaande uit nummers) en een woord instellen. Het woord wordt gebruikt als je de pincode bent vergeten. Je kunt uit een lijst selecteren welke applicaties je wilt beveiligen. Er is ook een mogelijkheid alle applicaties in één keer te beveiligen.

Wil je een beveiligde applicatie opstarten, dan verschijnt er een pop-up waar je eerst je de code moet invoeren. Na het invoeren van het wachtwoord start de applicatie weer gewoon op zoals je gewend bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 23:26
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.