becoming-steve-jobs-cover

Nieuwe biografie Becoming Steve Jobs nu verkrijgbaar

De nieuwe Steve Jobs-biografie is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iBookstore. Becoming Steve Jobs is op het moment in het Engels te koop.

becoming-steve-jobs-coverDe nieuwe biografie Becoming Steve Jobs is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iBookstore. Het boek belooft een menselijker beeld van Steve Jobs dan in eerdere werken. Aan de hand van interviews met Tim Cook, Jony Ive, Eddy Cue en een andere naasten van Steve Jobs wisten de schrijvers een beeld te schetsen dat er tot nu toe niet was van de overleden Apple-CEO.

Becoming Steve Jobs kwam de afgelopen weken al een paar keer voorbij op iCulture. Het boek bevat een aantal unieke verhalen over Steve Jobs, bijvoorbeeld over de keer dat Tim Cook hem zijn lever aanbood. Tim Cook vertelde bovendien over hoe Steve Jobs omging met zijn ziekte, de plannen met de Apple-campus en meer.

Na het overlijden van Steve Jobs verscheen er al een biografie geschreven door Walter Isaacson, maar dit boek wordt op het moment bekritiseerd door de Apple-top. Zo heeft Tim Cook meerdere malen gezegd dat het boek niet goed laat zien hoe Steve werkelijk was. Becoming Steve Jobs laat volgens Apple het beste zien hoe zij Steve herinneren.

De nieuwe biografie is te koop via de iBookstore, waar hij wordt verkocht voor 16 euro. Het betreft de Engelse versie: het lijkt er op dat nog niemand aan een vertaling werkt.

Downloaden: Becoming Steve Jobs €15,99

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2015, 8:00
Categorie Apple
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.